ХРОНІКА

28.11.2014

Гандбол

Ліга чемпіонів. Чоловіки. Група D. 7-й тур. «Мотор» (Україна) — «Пік Сегед» (Угорщина) — 25:29 (12:16; Онуфрієнко (8) — Балож, Бомбач (по 7)).

Турнірне становище: «Віве Кельце» — 12 (6 матчів), «Пік Сегед» — 12, «Ольборг» — 5 (6), «Мотор» — 4, «Кадеттен» — 3 (6), «Дюнкерк» — 2 (6).

Із чотирьох проведених у столичному Палаці спорту поєдинків ЛЧ запорізький «Мотор» виграв лише один. Не виключено, що після останньої невдачі в голові «мотористів», котрі матчі в Києві називають домашніми з великою натяжкою, ще більше вкорінилася думка про нефартовість ПС.

У поєдинку проти другої команди Угорщини — «Пік Сегеда», який до Ліги чемпіонів потрапив на правах переможця Кубка ЄГФ, як ніколи раніше, гандболісти «Мотора» почувалися не в своїй тарілці. Невимушені втрати, часті «постріли» в «молоко» або каркас воріт, невдала гра основного кіпера словака Річарда Штохля — усе це посприяло провальному старту запоріжців у матчі. Відпустивши титулованого опонента на п’ять очок, у подальшому підопічним Сергія Бебешка так і не вдалося наздогнати гостей з Угорщини. Загалом, «Мотор» зазнав уже п’ятої поразки в турнірі, проте шанси на вихід із групи аж ніяк не втратив, залишившись наразі обіймати останню прохідну для участі в «топ-16» позицію.

Бокс

Авторитетне у боксерському світі видання «Ринг» у власному рейтингу найкращих бійців планети незалежно від вагової категорії перемістило нашого чемпіона-суперважковаговика Володимира Кличка з третього на друге місце. Повідомляється, що для представників важкого дивізіону перебування на таких високих позиціях — рідкість. Приміром, до Кличка-молодшого так високо журнал «Ринг» піднімав лише Майка Тайсона — чверть століття тому. Зазначимо, що першим у поточному рейтингу стоїть непереможний американець Флойд Мейвейзер, який виступає у напівсередній вазі.