Проблемне материнство

18.11.2014
Проблемне материнство

Шарліз Терон із сином.

Навряд чи чудова мама Шарліз Терон, яка на все готова заради щастя свого прийомного сина Джексона, могла подумати, що її колись звинуватять у жорстокому поводженні з малюком. Але інколи чужим людям аж надто кортить влізти не в свою справу. Саме такій «пильній» громадянці голлівудська кінозірка «завдячує» розбірками з поліцією.

Інцидент стався наприкінці минулого тижня в Каліфорнії, коли 39-річна Шарліз разом зі своїм коханим, 54-річним актором Шоном Пенном, та сином відпочивали на пікніку. У якийсь момент Джексон, як це часто трапляється в малих дітей, закапризував і розревівся. Коли мама спробувала його втихомирити, хлопчик почав тікати, та ще й так голосно кричав, що жінка, яка прогулювалася неподалік, розцінила його вереди як реакцію на жорстокість старших. І спробувала втрутитися, на що отримала від Терон досить різку пораду «не пхати носа не в свою справу». Образившись, сумлінна громадянка зателефонувала в поліцію.

Правоохоронці приїхали одразу, але на той час Джексон уже заспокоївся. Упевнившись, що з дитиною все добре, жодних слідів фізичного насильства немає, а мама — цілком адекватна й мила жінка, поліцейські відкланялися, не висунувши їй жодних претензій. А пані, яка їм телефонувала, швидко зникла з місця події.

Сироту зі своєї рідної Південно-Африканської Республіки «оскароносна» кінозірка всиновила у березні 2012 року. За даними американської преси, Шарліз відмовилася від няньок і виховує хлопчика самостійно, за допомогою своєї мами. «Джексон дуже сильно змінив моє життя, але сама я майже не змінилася. Бо вважаю, що буду гарною матір’ю, якщо буду гарною людиною. А це, серед іншого, означає залишатися самою собою і не відмовлятися від своїх мрій та прагнень, аби потім не звинувачувати дитину в тому, що ти чимось пожертвувала заради неї», — зауважила Терон в одному з нещодавніх інтерв’ю.