Звичка одружуватися

14.11.2014
Звичка одружуватися

Марк Ентоні й Шеннон де Ліма.

Гарячий латиноамериканець Марк Ентоні не звик до самотності — його завжди оточують найкрасивіші у світі жінки. Першою дружиною співака була «Міс Всесвіт» Дайянара Торрес, причому одружувалися вони двічі — після першого розриву вирішили повторити шлюбні обітниці знову. Але склеїти розбитий глек не вдалося, попри те, що в пари є двоє дітей.

Поки тривав шлюборозривний процес, Марк знайшов нову кохану — поп-зірку й актрису Дженніфер Лопес, із якою вже мав колись нетривалі стосунки. На цей раз почуття виявилися міцнішими, і 5 червня 2004 року, всього лише через тиждень після розлучення з Торрес, солодкоголосий пуерторіканець повів Джей Ло під вінець. У лютому 2008-го в них народилися близнюки, а ще через три роки подружжя розпалося.

Наступний роман невгамовного Марка також тривав у «два етапи». Близько року співак зустрічався з венесуельською моделлю Шеннон де Лімою, але на початку 2013-го вирішив із нею розпрощатися. «Закрутив» з однією кралею, другою, третьою... І вирішив, що Шеннон усе-таки підходила йому більше. Тож навесні цього року вони знову зійшлися, кілька тижнів тому заручилися, а днями вже й побралися. Молода дружина молодша за 46-річного благовірного рівно на 20 років і, кажуть, закохана в нього по вуха. Також «обізнані джерела» стверджують, що Шеннон мріє якнайшвидше народити Маркові дитину, щоб прив’язати його до себе ще більше. Хоча, як бачимо, в попередніх стосунках ця тактика не спрацьовувала. До речі, загалом у Ентоні, ймовірно, шестеро нащадків — окрім «законних», він має також 20-річну позашлюбну дочку, а його батьківство щодо ще однієї дитини не доведено.