Випробування на міцність

Випробування на міцність

Серед тих, хто нині допомагає «Динамо» боротися за найвищі позиції в національній першості, не так уже й багато загартованих важкими чемпіонськими боями футболістів. Без сумніву, кожен із них не раз у своєму житті чув старий як світ вислів проте те, що втримати лідируючу позицію значно важче, ніж її здобути. Утім, як кажуть, не відчуєш — не повіриш.

Ні кроку назад!

Ні кроку назад!

Після трьох поспіль поразок у груповому раунді ЛЄ-2014/2015 шанси «Металіста» на продовження боротьби за місце у «плей-оф» були близькими до нуля. Коли ж підопічні Ігоря Рахаєва вчетверте не змогли розжитися заліковими балами, факт дострокового провалу харків’ян у нинішньому розіграші Ліги Європи став доконаною річчю.

Гуманний вундеркінд

Гуманний вундеркінд

Норвежець Магнус Карлсен проти індуса Віші Ананда. Аналогічний склад учасників мав і минулорічний матч за титул чемпіона світу з шахів. Щоправда, рік тому гросмейстер з Індії захищав шахову корону, володарем якої був упродовж тривалого часу, нині ж чемпіонський титул належить вундеркінду зі Скандинавії, який, без сумніву, також не планує швидко прощатися з вагомим здобутком.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики