Випередити королеву

07.11.2014
Випередити королеву

Бейонсе.

Залишаючись загальновизнаною поп-королевою, американська співачка Мадонна втратила інший титул — найбільш високооплачуваної виконавиці. Цього року з першого місця, яке вона регулярно займала в рейтингу зірок шоу-бізнесу з найвищими заробітками, укладеному авторитетним журналом «Форбс», 56-річну Мадж потіснила молода суперниця — 33-річна Бейонсе. Хоча торік вона займала лише 4-те місце.

Згідно з підрахунками експертів видання, з червня 2013-го по червень 2014-го Бейонсе заробила 115 мільйонів доларів. Це вдвічі більше, ніж за попередній «звітний період». Судячи з усього, левову частку цієї суми зірці ритм-н-блюзу принесли доходи з продажу нового альбому та квитків, на концерти в рамках світового турне On The Run. Втім і про співпрацю з популярними брендами одягу, випуск перших іменних парфумів та інші «підробітки» забувати не варто.

Цікаво, що Мадонна цього року до топ-10 найдорожчих зірок узагалі не потрапила. Друге місце в рейтингу зі значним відставанням від лідера посідає 24-річна американська кантрі-зірка Тейлор Свіфт, яка заробила за минулі 12 місяців 64 мільйони доларів. А замикає трійку найкращих Пінк — до того, як днями оголосити про перерву в сольній кар’єрі й повернутися до справжнього імені, 35-річна Аліша Мур заробила за рік 52 мільйони.

Також до десятки найбагатших виконавців-2014 увійшли Ріанна з 48 мільйонами доларів, Кеті Перрі (40 млн.), Дженніфер Лопес (37 млн.), Майлі Сайрус (36 млн.), Селін Діон (36 млн.), Леді Гага (33 млн.) та Брітні Спірз (20 млн.).