Рожеві пристрасті

06.11.2014
Рожеві пристрасті

Кара Дельвінь.

Одразу три зірки різних видів шоу-бізнесу — актриса, співачка і модель — опинилися в любовному трикутнику, який з іронією обговорюють західні таблоїди. Ви правильно зрозуміли — трикутник складається із самих дівчат. А іронізують журналісти тому, що серед знаменитостей, які не знають, чим іще привабити до себе увагу публіки, досить популярним способом це зробити є зміна статевої орієнтації — чи то насправді, чи лише «на люди».

Саме до такого кроку, схоже, вдалася 22-річна Селена Гомес, адже досі в серйозних стосунках з особами власної статі її помічено не було. В американської поп-зірки був палкий, із розривами, возз’єднаннями й знову розривами роман із колегою, канадським виконавцем Джастіном Бібером.

На відміну від Селени, 36-річна зірка фільмів «Форсаж» та «Аватар» Мішель Родрігес давно не приховує, що любить не лише чоловіків, а й жінок. Останніх — навіть більше. Близько року в неї був дуже серйозний роман із британською топ-моделлю Карою Дельвінь. Навесні 22-річна Кара навіть збиралася познайомити подругу зі своїми батьками, багатими і впливовими в Британії людьми. Але несподівано пара розійшлася. Влітку Мішель відпочивала на Лазуровому узбережжі Франції в компанії актора Зака Ефрона...

А Дельвінь, подейкують, переживала розрив дуже болісно і про нові стосунки навіть не замислювалася. Аж доки не потоваришувала з Селеною. Дівчата ходять разом на світські тусовки, ніжно тримаються за руки, обмінюються промовистими поглядами... Так принаймні здалося журналістам. А також Мішель, яка, схоже, проводила час з Ефроном лише для того, аби примусити Кару ревнувати.

Тепер Родрігес шле колишній коханій романтичні СМС, а Дельвінь, як запевняють її друзі, на них навіть не відповідає. І ще ніжніше тулиться до Гомес. Хоча насправді скидається на те, що і з її боку це лише спроба викликати ревнощі з боку Мішель та помститися їй за літню комедію із Заком.

Отакі вони, любовні пристрасті й трикутники в середовищі багатих та знаменитих.