Багатодітний містер Лоу

22.10.2014
Багатодітний містер Лоу

Джуд Лоу.

Зірка «Холодної гори» й «Талановитого містера Ріплі», «доктор Ватсон» і просто гарний хлопець Джуд Лоу знову готується стати батьком. Як повідомляє сайт журналу «Піпл» із посиланням на заяву офіційного представника актора, п’яту дитину Джудові подарує його вже колишня подруга, 23-річна модель Кетрін Хардінг. Маля має народитися навесні, але возз’єднуватися майбутні батьки не збираються. «Те, що вони більше не разом, аж ніяк не заважатиме їм виховувати спільного сина або дочку», — заявив речник.

Більше жодних подробиць пара повідомляти широкому загалу не збирається і просить журналістів також поважати таємницю приватного життя.

41-річний Джуд Лоу — один із найжаданіших парубків шоу-бізнесу. І при цьому має славу донжуана, яка міцно (і небезпідставно) прикріпилася до нього після скандального розлучення з дружиною, колегою Сейді Фрост. Вони ростили трьох дітей, але батька двоє синів та донька майже не бачили — Джуд увесь час присвячував зйомкам та флірту з кралями на знімальних майданчиках. Зрештою Сейді це набридло, і вона подала на розлучення.

Після розриву Джуд закрутив пристрасний роман із популярною білявкою й також колегою Сієнною Міллер. За їхніми стосунками, затамувавши подих, стежили мільйони прихильників, але побратися «найкрасивішій парі Голлівуду», як їх часто називала преса, не судилося. Сієнна з’ясувала, що коханий зраджує її з нянькою власних дітей.

Цікаво, що через кілька років, у 2009-му, пара знову зійшлася й заледве не одружилася (на той час у Джуда з’явилася ще одна дочка — від нетривалих стосунків із новозеландською моделлю Самантою Бйорк). Але склеїти розбитий глек не вдалося, і нині Міллер щаслива з актором Томом Старріджем, якому два роки тому також народила дочку.