Пінк? Мур!

22.10.2014
Пінк? Мур!

Аліша Мур, раніше відома як Пінк.

Відзначивши 35-річчя — який-не-який ювілей, — відома американська співачка Аліша Мур замислилася над тим, чи не час уже змінити щось у своїй успішній зірковій кар’єрі. Кажете, ніколи про таку співачку не чули? Нічого дивного — це саме можуть сказати навіть найбільш обізнані з останніми музичними тенденціями меломани. Адже досі Аліша Мур була відома в шоу-бізнесі під своїм сценічним іменем — Пінк. Але тепер співачка, яку американський музичний журнал «Біллборд» назвав найкращою американською поп-виконавицею 2000-2010 років, вирішила відмовитися від псевдоніма. І це ще не всі зміни: щонайменше в найближчі кілька років колишня Пінк, а тепер просто Аліша, виступатиме лише в дуеті.

Як повідомляють західні таблоїди, зірка співпрацює з вокалістом групи City and Colour, канадським музикантом Далласом Гріном. Разом вони утворили дует You+Me і вже навіть устигли записати дебютний альбом Rose Аve, який презентували минулого тижня. «Знаєте, я співачка для бігової доріжки — люди слухають Пінк у фітнес-центрі, коли їм треба швидше бігти. Тому мені захотілося змінити амплуа і записати такий альбом, під музику з якого мої слухачі відкорковуватимуть пляшку доброго вина й вечерятимуть у колі сім’ї», — пояснила зміну іміджу співачка, яка і в особистому житті прагне спокою й сімейного затишку з коханим чоловіком та маленьким сином.

Під псевдонімом Пінк Аліша Мур виступала з 14 років. Таке прізвисько їй дали однокласники — за те, що дівчина часто бентежилася й червоніла.