Не покинута, а вагітна!

09.10.2014
Не покинута, а вагітна!

Джессіка Біл.

Шанувальники співака й актора Джастіна Тімберлейка та його чарівної дружини Джессіки Біл зітхнули з полегшенням: чутки про розрив пари виявилися хибними. Про те, що у Джастіна з Джес не все гаразд, американська жовта преса активно писала останні два місяці. До такого висновку журналістів спонукало те, що 33-річний Тімберлейк, який раніше не відходив від коханої, почав з’являтися на всіх світських заходах сам, без пари. Але, як виявилося, пояснення такої зміни в поведінці значно більш оптимістичне: подружжя просто не хотіло раніше часу відкривати всьому світові, що чекає на поповнення в сім’ї.

Секрет було розкрито випадково. Джессіка, яку папараці «засікли» під час прогулянки набережною в Сіднеї, необачно розстібнула вільну спортивну куртку. І під майкою «в облипку» чітко вималювався вагітний животик...

Дев’ятиразовий лауреат премії «Греммі» і зірка «Легкої поведінки» одружилися 19 жовтня 2012 року після п’яти років стосунків, що ознаменувалися одним розривом із подальшим примиренням. Для обох цей шлюб став першим.