Душу й тiло

Душу й тiло

На виставці, що урочисто відкрилася у великій залі міської ратуші Зінгена, фотомайстер виставив 62 роботи, які сягають понад метр у висоту й ширину. Кожен художник, зізнається Костянтин Бобрищев, хотів би, аби його робота була представлена якнайвиразніше.

Бабине літо — грип та застуда

Бабине літо — грип та застуда

Бабине літо ще побавить нас сонячним промінням, обіцяють синоптики. На відміну від попереднього тижня, коли територією України проходив циклон iз посиленням швидкості вітру до ураганної сили та надзвичайно сильними дощами, нині синоптики прогнозують стабільні погодні умови.

Січові Стрільці проти Артема

Січові Стрільці проти Артема

За кілька місяців 26 київських вулиць будуть перейменовані на честь українських діячів, які зробили вагомий внесок у розвиток української державності. Проте поки перейменування буде лише на словах, оскільки грошей на нові вивіски і таблички з новою назвою вулиць у столиці немає. Проект уже пройшов громадські обговорення та отримав одноголосне рішення експертної ради.

З миру по нитці — і якось перезимуємо

З миру по нитці — і якось перезимуємо

Не надто теплі вересневі обійми змусили українців дістати з гардеробів пальта, шарфи і светри. У передчутті майбутніх холодів усе більше постає проблема обігріву. А що робити тим, хто покидав окупований Донбас з мінімумом речей, не розраховуючи, що їхнє перебування далеко від дому затягнеться аж до зими?

Уроки під кулями

Уроки під кулями

В умовах війни, під градами та кулями, в «ДНР» і «ЛНР» у так званій «зеленій зоні» розпочалося навчання в дитсадках, школах та вишах. Прикметно, що навчальні заклади самопроголошеної ДНР переходять на освітні стандарти Російської Федерації. «Оскільки ми будемо викладати за цими стандартами, то нам необхідне визнання наших дипломів російською стороною.

Донецькі месники

Донецькі месники

Учора зранку розпочали свою роботу моніторингові групи з дотримання режиму припинення вогню в зоні АТО у складі українських і російських військовослужбовців, а також представників ОБСЄ. За словами речника РНБО Андрія Лисенка, у цих групах лінію розмежування патрулюватимуть по шість військовослужбовців від України й Росії та два-три представники від ОБСЄ.

Від Майдану до готелю?

Від Майдану до готелю?

Кілька тортів пожбурили учора невідомі громадські активісти в екс-Генпрокурора, Олега Махніцького під час прес-конференції. Пану Махніцькому вдалося ухилитися, тож крем не потрапив на його обличчя, але трохи замастив його костюм.

Всі статті рубрики