Втратила Клуні — зустріла ідеал

19.09.2014
Втратила Клуні — зустріла ідеал

Елізабетта Каналіс.

Поки журналісти чатують біля вілли Джорджа Клуні на острові Комо, визначних пам’яток Венеції та у Флоренції, аби не пропустити весілля найжаданішого парубка Голлівуду (на свою голову, Клуні зізнався, що планує одружитися в Італії — от його й «підловлюють» усюди, де вони з нареченою Амаль Аламуддін останнім часом з’являлися), його попередні подружки одна за одною влаштовують своє особисте життя. Нещодавно вийшла заміж і народила первістка чемпіонка з реслінгу Стейсі Кіблер, з якою Клуні зустрічався у 2012—2013 роках. А наприкінці минулого тижня пішла під вінець й італійська телеведуча та модель Елізабетта Каналіс, із якою Джордж під час спільного проживання у 2009—2011-му вже планував дітей, але також не склалося.

Як повідомляють італійські таблоїди, 36-річна телезірка стала дружиною 46-річного хірурга Брайана Перрі, з яким почала зустрічатися наприкінці минулого року. На відміну від Клуні, Перрі одразу зрозумів, що хоче провести з цією жінкою решту життя, і невдовзі після знайомства зробив Елізабетті пропозицію. «Я зустріла чоловіка 46 років, який ніколи не був одружений і не має дітей. Це надзвичайна рідкість, особливо якщо врахувати, що він просто ідеальний!» — наголосила перед весіллям Каналіс.

До речі, за чутками, із Джорджем вона розійшлася саме через те, що актор категорично відмовлявся від офіційного оформлення стосунків. Аж доки не зустрів юристку Аламуддін...