Ельфійське поповнення

17.09.2014
Ельфійське поповнення

Лів Тайлер.

Останніми роками зірка «Володаря перснів» Лів Тайлер не надто часто з’являється на широкому екрані. Вона не покинула акторство, займається благодійною й природозахисною діяльністю, але переважну частину свого часу присвячує сім’ї — дев’ятирічному сину Майло та цивільному чоловіку Дейву Гарднеру. І судячи з усього, найближчим часом на повноцінне повернення талановитої актриси в кіно очікувати не варто, адже сімейних клопотів у неї стане ще більше. Як повідомляють британські таблоїди, Лів знову чекає дитину!

Чутки про «цікавий стан» 37-річної знаменитості з’явилися тиждень тому. Відпочиваючи на одному з іспанських курортів, Тайлер кинулася затуляти живіт крислатим капеюхом, щойно побачила папараці. Зрозуміло, що, замість приховати зміни у фігурі, таким чином Лів лише привернула до неї увагу. І підозри журналістів справдилися: новину про вагітність «ельфійської принцеси» підтвердило джерело з її близького оточення.

До слова, з Дейвом акторка познайомилася всього лише кілька місяців тому — їх звела топ-модель Кейт Мосс. Раніше Тайлер була заміжня за британським рокером Ройстоном Ленгдоном, від якого народила свого первістка. Але через п’ять років після весілля шлюб розпався. Гарднер також був одружений і має сина.

А ТИМ ЧАСОМ...

Американська співачка Бейонсе, ймовірно, також вагітна другою дитиною. Принаймні такий висновок зробили її прихильники, після того як чоловік артистки, репер Jay-Z, під час концерту в Парижі дещо видозмінив текст свого хіта Beach Is Better. «Тому що вона вагітна ще одним», — продекламував Джей, хоча раніше таких слів у композиції не було. Нагадаємо, у музичного подружжя підростає дворічна донька Блю Айві.