Усе, що в неї є

16.09.2014
Усе, що в неї є

Кеті Холмс.

Після розлучення з Томом Крузом Кеті Холмс із подвійним ентузіазмом взялася за власну кар’єру. Причому самого лише акторства звільненій від постійної опіки чоловіка-сайєнтолога жінці видалося мало — вона спробувала себе і в ролях телеведучої, дизайнера й навіть моделі. А тепер штурмує нову висоту: подалася в режисери.

Як повідомляють західні таблоїди, Кеті придбала права на екранізацію романа Енні Везервакс «Усе, що в нас є». В основі сюжету — історія самотньої матері, яка, опинившись із дочкою в незнайомому місці, змушена боротися за свої права.

Сценарій фільму пише Джош Бун, продюсуватиме стрічку Джейн Розенталь. «Я щаслива, що маю можливість попрацювати над новим проектом саме з цими людьми», — заявила 35-річна Холмс. При цьому про акторство вона також не забуває. Нещодавно відбулася прем’єра її нового фільму «Посвячений», у якому акриса зіграла роль матері хлопчика, обраного Хранителем пам’яті в ідеальному світі без насильства і хвороб. На черзі — презентації стрічок «Дні та ночі» і «Міс Медоуз».

«Після розлучення я змінилася, і мене це тішить. Зараз я живу за принципом «тут і зараз» і неймовірно цьому рада. Я швидко звикла до того, що зараз моя сім’я складається із двох людей — мене й моєї крихітки Сурі. Донька — найголовніше в моєу житті, і хай що було раніше чи буде потім, сьогодні я справді щаслива людина», — розповіла Кеті в одному з нещодавніх інтерв’ю. Із Крузом вона розлучилася два роки тому, зараз екс-подружжя майже не спілкується, хоча Том досить регулярно бачиться з восьмирічною дочкою.