Четвертий вагон — відчепний

Четвертий вагон — відчепний

Схоже, в цьому сезоні наказало довго жити таке поняття, як «четвірка грандів» української прем’єр-ліги. Від фаворитів «відчепився» харківський «Металіст». Нагадаємо, власник клубу Сергій Курченко після падіння режиму Януковича втік із країни; майно цього олігарха в кількох країнах «заморожено», а нещодавно рішенням суду було арештовано й акції власне ФК «Металіст» та його головного спонсора — компанії ВЕТЕК.

«Вибачте, що не змогли...»

«Вибачте, що не змогли...»

«Вибачте, що не зміг... Дуже прикро. Неймовірно соромно... Ми намагались. Немає слів», — так описав у «Твіттері» свої емоції після програшу збірній Бельгії Сергій Стаховський. Очолювана ним українська команда мала пробитися до найвищого ешелону Кубка Девіса, але втретє у своїй історії програла матч «плей-оф» Світової групи

Повернення «короля»

Повернення «короля»

Із перемогою на цьогорічній «Вуельті» іменитого Альберто Контадора почали вітати достроково, адже перед заключним етапом – коротенькою, майже символічною, десятикілометровою «розділкою» — він мав більш як півтори хвилини фори над своїм головним конкурентом, британцем Крістофером Фрумом.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики