Мистецтво щастя

12.09.2014
Мистецтво щастя

Майлі Сайрус.

Займатися тільки однією справою серед зірок шоу-бізнесу зараз не модно. Співачки й моделі знімаються в кіно, актриси записують музичні альбоми... І всі вони разом перетворилися на дизайнерів одягу, взуття, аксесуарів та навіть парфумів у «іменних» пляшечках. Улюблениця американської молоді Майлі Сайрус також має в своєму резюме й головні ролі в популярних телесеріалах, і надзвичайно успішні платівки. Здавалося б, на черзі — колекція модного одягу, тим паче, що Майлі «забила» собі участь у подіях Нью-йоркського тижня моди. Але, як з’ясувалося, дівчина не шукає легких шляхів. Щоб не бути банальною, 21-річна знаменитість представила колекцію «арт-об’єктів».

Виявляється, дівчина зацікавилася сучасним мистецтвом. Колекція «скульптур» під назвою Dirty Hippie («Брудні хіпі») виконана в яскравих тонах. А «скульптури» — це створені Майлі іграшки, причому в дуже широкому розумінні цього слова: тут і ведмедики, і хом’як, і фалоімітатор із косяків з марихуаною...

Як заявила мисткиня в інтерв’ю журналу V, до створення колекції її підштовхнули сумні події:«Мені завжди щастило. А 2014-й рік почався дуже погано й перетворився на якесь жахіття: я опинилася в лікарні, помер мій улюблений пес... Якесь прокляття. Тоді я взяла речі й почала їх прикрашати. І це допомогло! Якась купка барахла, замість опинитися на смітнику, зробила мене щасливою».

До слова, цього року Майлі переслідували не лише нещастя, а й слава. Вона навіть потрапила в нове видання Книги рекордів Гіннесса — як поп-зірка, чиє ім’я найчастіше «забивали» в інтернет-пошуковики.