Прогул ціною в $320 тисяч

22.08.2014
Прогул ціною в $320 тисяч

Міша Бартон.

Колишня голлівудська старлетка Міша Бартон, на щастя, спромоглася побороти харчові розлади й більше не страждає ні на анорексію, ні на булемію. Щоправда, й слави в неї тепер менше, ніж років сім тому, коли тендітна дівчинка була на піку популярності. Але головне, що актриса задоволена собою. Тим паче що роботи їй не бракує — 28-річну зірку «Території незайманок» досить часто запрошують на зйомки.

От тільки Міша, як виявилося, не завжди ставиться до роботи серйозно, ризикуючи втратити залишки поваги з боку режисерів та продюсерів. Як повідомляють американські таблоїди, продюсери фільму «Розрекламована» (Promoted), у якому Бартон мала зіграти головну жіночу роль, подали на актрису в суд. А все через те, що навесні Міша, не попередивши знімальну групу, кинула зйомки й вирушила в поїздку Європою. Ще й радісно виставляла у соціальних мережах свої задоволені фотопортрети з Італії.

Саме ці знімки найбільше розлютили відповідальну за зйомки кінокомпанію. Адже коли режисерська група кинулася шукати свою головну героїню, мати Міші розповіла, що дочці терміново довелося вирушити в ділову поїздку. А тут — фотографії з відпочинку, що не мали нічого спільного з бізнесом.

Тепер позивачі вимагають від Бартон оплатити завдані її відсутністю збитки та повернути аванс, отриманий за участь у проекті. Якщо суд винесе рішення на їхню користь, Міша збідніє щонайменше на 320 тисяч доларів.