Остання пристрасть футболіста

19.08.2014
Остання пристрасть футболіста

Пеле з нареченою, Марсією Аокі.

Легендарний бразильський футболіст Едсон Арантіс ду Насіменту, більше відомий світові як Пеле, знову збирається одружитися. Як повідомляє місцева преса, обраницею чемпіона, якому в жовтні виповниться 74, стала молодша за нього на 24 роки бізнесвумен японського походження Марсія Сібеле Аокі. Разом вони вже чотири роки, і Пеле називає Марсію «останньою великою пристрастю свого життя».

Найкращий футболіст ХХ сторіччя за версією ФІФА, якого Міжнародний олімпійський комітет визнав також найкращим спортсменом ХХ сторіччя, був одружений уже двічі. Уперше форвард пішов під вінець 1966 року. Із дружиною Роземері він прожив у шлюбі 16 років, у них народилося троє дітей — дочки Келлі Крістіна і Дженніфер та син Едіньйо, який нещодавно загримів у в’язницю на 33 роки через наркотики.

Через 12 років, у 1994-му, Пеле наважився на другу спробу побудувати сімейне щастя. На цей раз його обраницею стала бразилійка Ассірія Лемос Сейшас, яка через два роки подарувала чоловікові двійнят Джошуа та Селесту. Але стосунки знову не склалися, і коли дітям було по 12, шлюб їхніх батьків також розпався.