Залежність перемогла

12.08.2014
Залежність перемогла

Девід Духовни і Теа Леоні.

Попри всі спроби зберегти сім’ю, Девіду Духовни і Теа Леоні так і не вдалося склеїти розбитий глек. Наприкінці минулого тижня суд офіційно розлучив акторів, які подали відповідні документи у червні.

Судячи з того, як швидко й без зайвої тяганини відбувся шлюборозривний процес, пара ще раніше обговорила всі матеріальні питання. За домовленістю, Девід щомісяця сплачуватиме колишній дружині 8 333 доларів на дітей та 40 000 так званої «подружньої підтримки». Досить скромно як для актора, що отримує мільйонні гонорари, а нещодавно ще й заробив кругленьку суму за зйомки в «ультрапатріотичній» рекламі російського пива. Також Духовни оплачуватиме всі витрати, пов’язані з навчанням, літнім відпочинком та дозвіллям сина й дочки.

Про те, з ким залишаться діти, суперечки теж не було: 12-річний Кід та 15-річна Меделейн житимуть переважно з матір’ю, але регулярно проводитимуть час і з татом. До їхнього повноліття батьки мають над дітьми спільну опіку.

Шлюб 54-річного Духовни та 48-річної Леоні тривав 17 років. Та негаразди у них почалися ще у 2008-му — тоді Теа не витримала постійних зрад чоловіка і вони роз’їхалися. Але Девід, однією з найвідоміших ролей якого став зрадливий письменник-ловелас у серіалі «Каліфорнікейшн», не хотів розлучення. І щоб налагодити стосунки з дружиною, навіть пройшов курс лікування від сексуальної залежності.

Упродовж наступних років пара кілька разів сходилася й розходилася знову, але остаточно так і не возз’єдналася. Останнім часом Духовни приписували роман із давньою подругою, партнеркою по серіалу «Цілком таємно» Джилліан Андерсон.