Мільйонерка у спідниці

07.08.2014
Мільйонерка у спідниці

Сандра Буллок.

Незважаючи на те, що за головну роль у фільмі «Гравітація» Сандра Буллок так і не отримала другого «Оскара», скаржитися на долю підстав у неї немає. Саме фантастична стрічка Альфонсо Куарона принесла 50-річній зірці левову частку доходу за минулий рік, забезпечивши їй першість у рейтингу найбільш високооплачуваних актрис, який днями оприлюднив журнал «Форбс».

Згідно з підрахунками експертів видання, з червня 2013-го по червень 2014 року Буллок заробила 51 мільйон доларів. Окрім «Гравітації», непогано поповнила банківський рахунок акторки комедія «Копи у спідницях», за роль у якій Сандра отримала 10 мільйонів доларів гонорару. За чутками, невдовзі розпочнуться зйомки «Копів у спідницях-2», тож наступного року актриса також без копійки в кишені не сидітиме.

На другому місці за сумою заробітків — 24-річна «оскароносиця» Дженніфер Лоуренс, зірка «Голодних ігор» та «Людей Ікс». Її дохід за минулий рік становив 34 мільйони.

А третю сходинку впевнено посіла 45-річна Дженніфер Аністон. Байдуже, що вона знімається лише у «простеньких» комедіях, які не мають жодних шансів претендувати на «Оскар», — публіка таке любить, а значить, і 31 мільйон Джен дістався заслужено.

Решта учасниць топ-10 найдорожчих актрис від трійки «призерок» помітно відстали. Так, Гвінет Пелтроу заробила 19 мільйонів, Анджеліна Джолі та Камерон Діаз — по 18, Скарлетт Йоханссон, яка невдовзі стане мамою, — 17. Емі Адамс та Наталі Портман отримали по 13 мільйонів «зелених», а замикає десятку найдорожчих зірка «Сутінкової саги» Крістен Стюарт із 12 «лимонами».