Знову — просто дружба...

05.08.2014
Знову — просто дружба...

Дженніфер Лоуренс.

Серце найсексуальнішої жінки світу за версією чоловічого журналу FHM, зірки «Голодних ігор» Дженніфер Лоуренс, знову вільне. Днями 23-річна «оскароносиця» розірвала заручини із 24-річним колегою, актором Ніколасом Холтом. Вони й надалі залишаються найкращими друзями, але надто напружений робочий графік (передусім у Джен, яка користується надзвичайною популярністю не лише у глядачів, а й у режисерів) не залишає часу для «важливіших» стосунків.

Судячи з того, що пара розлучається вже вдруге, справа таки серйозна. У січні 2013 року Лоуренс із Холтом уже робили перерву в стосунках після дворічного роману. Щоправда, довго одне без одного не витримали, і вже через півроку зійшлися знову. А в квітні цього року навіть заручилися. Але з кінця травня їм майже не вдавалося побачитись, а турбувати одне одного телефонними дзвінками під час зйомок обоє вважають недоречним. За таких обставин спільне життя перетворюється на фікцію. А в своєму спільному будинку у Великій Британії Джен із Ніком уже й не пам’ятають, коли зустрічалися...

Хоча не виключено, що й це розставання ще не є остаточним розривом. Адже невдовзі «найкращі друзі» знову зійдуться на знімальному майданчику — фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис». Саме на зйомках «Людей Ікс: Перший клас» вони 2011 року й познайомилися. І хтозна, чи не спалахнуть почуття з новою силою у знайомій обстановці.