Таємне очікування

23.07.2014
Таємне очікування

Єва Мендес.

Дарма прихильники голлівудської красуні Єви Мендес обурювалися, що її коханий Райан Гослінг не поспішає вести зірку «Подвійного форсажу» під вінець. Через те, що за три роки стосунків один із найжаданіших холостяків світу так і не зробив 40-річній подрузі пропозицію (хоча не виключено, що пара просто не афішувала такого особистого моменту), багато хто запідозрив Гослінга в несерйозності намірів. Мовляв, не хоче пов’язувати долю зі старшою майже на сім років жінкою, хай навіть такою вродливою. Останнім часом у жовтій пресі навіть з’явилися чутки про їхній розрив.

Але, як з’ясувалося, насправді все зовсім не так. У Райана з Євою не лише все гаразд, а й більше того: восени у пари народиться первісток! І саме тому, що Мендес дуже хотіла якомога довше залишати в таємниці свій «цікавий стан», вони з бойфрендом уже давно не з’являлися разом на людях. Актриса навіть не приїхала на Каннський фестиваль, у рамках якого пройшла прем’єра режисерської роботи Гослінга «Загублена річка» за її участю. Власне, саме після цього таблоїди й «переконалися» в тому, що знаменитості розійшлися.

Як пише журнал «Піпл» із посиланням на джерела з оточення пари, Райан дуже давно мріяв стати батьком. Тож коли Єва завагітніла, почав буквально пилинки з неї здувати. Якщо раніше вони любили багато подорожувати й разом ходити з собаками в гори, то тепер чоловік намагається оберігати кохану від навантажень. «Райан виконує всі її забаганки, балує Єву стравами власного приготування і не може дочекатися народження малюка», — розповідають друзі зіркових майже-батьків.

За інформацією «Піпл», дитина має з’явитися на світ у жовтні.