Перерва на весілля

22.07.2014
Перерва на весілля

Шарліз Терон.

Хоч би якою неочікуваною й навіть неймовірною досі виглядала ця пара, стосунки Шарліз Терон і Шона Пенна з кожним днем лише міцнішають. Як стверджують американські таблоїди, зірки вже навіть запланували весілля. Церемонія відбудеться наприкінці літа у Південній Африці — на батьківщині Шарліз. Як і належить справжнім професіоналам, наречені вирішили сумістити приємне з корисним, тобто одруження з роботою.

Річ у тім, що в Південно-Африканській Республіці відбуваються зйомки нового фільму Пенна-режисера — «Останнє обличчя». Терон також задіяна в проекті — вона зіграє роль лікарки, що працює в зоні воєнного конфлікту в рамках гуманітарної місії. Завершити роботу над стрічкою знімальна група планує у вересні-жовтні, тож на прем’єрі 38-річна Шарліз із 53-річним Шоном з’являться, ймовірно, вже як подружжя.

А одразу після цього пара планує всиновити дитину, аби у дворічного Джексона, прийомного сина Терон, з’явився братик або сестричка. У Пенна є двоє дітей від тривалого шлюбу з актрисою Робін Райт, але вони вже дорослі — Хопперу 20, а Ділан — 23.

Нагадаємо, про роман білявої красуні й відомого скандаліста стало відомо восени минулого року. Вони знайомі вже давно, але раніше про романтичні почуття не йшлося. Для Шарліз шлюб із Шоном стане першим, хоча свого часу вона майже десять років прожила з актором Стюартом Таунсендом. Щодо Пенна, то він піде під вінець уже втретє — до стосунків із Райт був нетривалий, але бурхливий подружній досвід із Мадонною.