Аби не сайєнтолог

18.07.2014
Аби не сайєнтолог

Кеті Холмс.

Після розлучення з Томом Крузом, який гнобив її сайєнтологією, Кеті Холмс помітно розцвіла й повеселішала. Але заводити нові стосунки не поспішала, присвячуючи весь вільний від роботи час вихованню дочки Сурі. Любителям попліткувати зазвичай важко повірити в те, що красива й популярна жінка може залишатися самотньою, тож таблоїди приписували Кеті численні романи з різними відомими і не дуже чоловіками. Та, схоже, таки помилялися.

Можливо, й цього разу йдеться лише про чутки. Або й про піар-кампанію нового фільму «Посвячений», прем’єру якого заплановано на серпень. Саме на зйомках цієї стрічки 35-річна Холмс нібито познайомилася зі своїм новим коханням, 37-річним Александром Скарсгардом. «Вони, не соромлячись, фліртували на очах у всіх, тож нікого зі знімальної групи не здивувала новина про таємний роман цих двох», — розповіло виданню Grazia неназване джерело.

Кеті з Александром і справді намагаються не афішувати свої стосунки (якщо вони, звісно, є). Але невдовзі пара поїде у промо-турне «Посвяченого», де проводитиме разом ледве не по 24 години на добу. Тож приховувати почуття від широкого загалу вже навряд чи вдасться.