Широка російська душа

17.07.2014
Широка російська душа

Жерар Депардьє.

Французька кінозірка, палкий шанувальник Володимира Путіна і російський громадянин Жерар Депардьє давно успішно займається бізнесом.У нього є кілька ресторанів у Франції та Бельгії, а невдовзі планується відкриття ресторану «Жерар» і в Москві. Але, поживши трохи в улюбленій Росії, Депардьє збагнув, як можна заробити на слабкостях своїх нових співвітчизників іще більше.

Як повідомляє «Комсомольская правда», актор вирішив зайнятися виробництвом горілки. Та не простої, а екологічно чистої. Про свій намір Депардьє оголосив у Саратові, де брав участь у презентації кухонного гарнітуру, названого його іменем. «Хочу випускати екологічно чисту горілку, з водою з гірських джерел. Це буде мій перший досвід виробництва міцних алкогольних напоїв. Знаю, що в Росії великі проблеми з нелегальною продукцією — ось і будемо дуже уважно за цим стежити», — пообіцяв 65-річний Жерар, який і сам не проти випити. Але як справжній француз поки що надає перевагу вину. І сам володіє численними виноградниками та винокурнями у Франції, Іспанії, Марокко та Аргентині.

За словами Депардьє, йому хотілося б, щоб інші люди теж пили більше вина, ніж горілки. Та якщо вже росіяни так полюбляють оковиту, то чому б не ощасливити їх продуктом найвищої якості?