Просто друзі

16.07.2014
Просто друзі

Софі Марсо.

Недовго тривало подружнє щастя французьких кінозірок Софі Марсо та Крістофера Ламберта. Проживши у шлюбі всього лише два роки, актори оголосили про розлучення. Обоє не дуже прагнуть афішувати своє особисте життя, тому подробиць поки що не знають навіть найдопитливіші папараці. Єдине, що повідомили тепер уже колишні закохані — розлучаються вони як друзі й без жодних докорів одне до одного.

Власне, свого часу й роман Софі та Крістофа для журналістів став несподіванкою. Вже згодом таблоїди з’ясували, що почуття спалахнули 2007 року на зйомках фільму «Зникла в Довілі». Весілля у 2012-му пара зіграла також «потайки».

І для 47-річної Марсо, і для 57-річного Ламберта це був уже третій шлюб. «Горець» раніше був одружений з актрисою Дайян Лейн, яка народила йому дочку, та ще однією колегою — Джейміз Хафт.

А Софі впродовж тривалого часу (з 1984 по 2001 рік) жила спершу в цивільному, а потім в офіційному шлюбі зі старшим за неї на 26 років польським режисером Анджеєм Жулавським. У 1996 році в них народився син, а через шість років актриса покинула чоловіка заради почуттів до американського продюсера Джима Джеймлі, якому невдовзі подарувала дочку.