Незвична роль

08.07.2014
Незвична роль

Ніколас Кейдж.

У своїй акторській кар’єрі «оскароносний» Ніколас Кейдж у кого тільки не перевтілювався. Серед його персонажів — і мачо-супермени, і невдахи, персонажі як комічні, так і моторошні. Але в ролі дідуся, яку підкинуло йому життя, 50-річний актор постав уперше.

Як повідомляють західні таблоїди, 1 липня у сина зірки, соліста гурту Eyes of Noctum Уестона Кейджа, та його дружини Даніель народився первісток. Хлопчикові дали ім’я Люсіан Огюстус Коппола Кейдж. Нагадаємо, справжнє прізвище свіжоспеченого дідуся — Коппола, але щоб не перебувати в тіні свого знаменитого дядька-режисера, на початку кар’єри Ніколас узяв псевдонім. А ім’я Огюстус його онук отримав на честь діда, професора літератури й рідного брата Френсіса Форда Копполи.

За словами Уестона, його батько «просто в екстазі» від появи онука. До слова, його наймолодший син Кел-Ел він нинішньої дружини, кореянки Елліс Кім, ненабагато й старший за новонародженого — йому 8 років. 24-річний Уестон — син Ніколаса від так і не узаконених стосунків з актрисою Крістіною Фалтон. Офіційно актор був одружений тричі, але від перших двох дружин — Лізи Марії Преслі та Патриції Аркетт — дітей у нього не було.