Схудла? Можна й під вінець!

08.07.2014
Схудла? Можна й під вінець!

Джессіка Сімпсон.

Після майже чотирьох років спільного життя актриса і співачка Джессіка Сімпсон та колишня зірка американського футболу Ерік Джонсон нарешті одружилися. Ця пара, у якої вже є двоє спільних дітей — дворічна Максвелл та однорічний Ейс — така гармонійна, що багато хто навіть здивувався, дізнавшись про весілля. Здавалося, вони одружені вже давно, тим паче, що заручини відбулися ще 2010 року.

Недруги, навпаки, не втратили нагоду покпинити з того, що Джесс, мовляв, зумисне не виходила заміж, доки не схудла до прийнятних для неї розмірів. 33-річна білявка справді зробила зі своєї боротьби із зайвою вагою ціле реаліті-шоу, принагідно отримавши чималий гонорар за рекламу засобу для схуднення.

Як повідомляє сайт журналу «Піпл», весілля відбулося на ранчо Сан-Ісідро в каліфорнійській Санта-Барбарі.

«Нас переповнює абсолютне щастя і любов після того, як ми дали клятви вічної вірності один одному. Сказати «так» перед сім’єю, друзями і, найголовніше, нашими дітьми — це найщасливіший момент у нашому житті», — заявили Джессіка й Ерік.

Наречена була вбрана у сукню, яку пошила для неї відомий дизайнер Кароліна Еррера. Серед 250 гостей «засвітилися» зіркове подружжя Джессіки Альби та Уоррена Кеша і, звісно, сестра молодої, Ешлі Сімпсон, із нареченим Еваном Россом та п’ятирічним сином.

І для Джессіки, і для Еріка це вже другий шлюб. Сімпсон у 2002—2006 роках була заміжня за співаком Ніком Лаше, а Джонсон із 2005 по 2010-й — одружений зі стилісткою Кері Джонсон.