Наш диван — на боці «пентакампеонів»

Наш диван — на боці «пентакампеонів»

Якби не збірна Росії, українці, можливо, були б зовсім байдужі до «мундіалю-2014». Адже, по-перше, наших там немає, по-друге, футбольна самба — дуже далеко й матчі відбуваються вночі за київським часом, по-третє, головну увагу привертають політичні й військові баталії у своїй країні.

«Гризун» поза грою

«Гризун» поза грою

Уругвайський форвард Луїс Суарес не брав участі у поєдинку 1/8 фіналу проти колумбійців і має пропустити загалом дев’ять матчів національної збірної. На поле у складі «Ліверпуля» він не вийде аж до листопада, адже усунутий на чотири місяці від будь-якої футбольної діяльності.

«Севастополь» здався без бою

«Севастополь» здався без бою

У наступному сезоні в українській прем’єр-лізі буде лише 14 клубів. Пропозиція понизити планку фінансових та організаційних вимог прем’єр-ліги не пройшла. До того ж не знайшли реалізації наміри ФК «Севастополь» повернутися в першість України з окупованого Криму.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Брехати треба менше!»

«Брехати треба менше!»

У силу обставин, які обумовлені потенціалом вітчизняних тенісистів, їхній виступ на другому тижні турнірів «Великого шолому» в одиночному розряді, як правило, прирівнюється до сенсації. Власне її на цьогорічному Уїмблдоні не сталося — жодному з наших повпредів в «одинаку» не вдалося пройти далі третього кола.

У чому сила, брате!?

У чому сила, брате!?

Груповий етап бразильського «мундіалю» подарував не тільки сенсації з раннім вильотом титулованих збірних Іспанії та Італії, а й став святом видовищного та результативного футболу. Проте у «матчах на виліт» футбольний романтизм був змушений поступитися місцем стратегічному прагматизму.

Всі статті рубрики