«Гав!» — і в басейн

27.06.2014

Добрий господар для свого домашнього улюбленця намагається влаштувати умови не гірші, ніж для себе самого. Інколи, щоправда, прагнення потішити котика чи собачку переходить розумні межі — для них уже відкривають не лише спеціальні готелі чи «манікюрні» салони, а й ресторани, кінотеатри тощо. А іспанським собачкам та чотирилапим «туристам» особливо пощастило: віднедавна у них є ще й власний аквапарк.

Перший у світі парк водних розваг для собак Canino Can Jane відкрився неподалік Барселони. До послуг відвідувачів — басейн із гірками та всілякими розвагами, готельні номери різного ступеня комфорту й зірковості та розкішний СПА-салон. Усе це, зрозуміло, тільки для собак.

Залежно від комплексу обраних послуг вхідний квиток коштує від 15 до 45 євро. Самому власникові зовсім не обов’язково супроводжувати улюбленця до комплексу — для зручності відвідувачів до аквапарку організовано спеціальний безплатний трансфер. Якщо господарі планують залишити свого улюбленця на ніч у готелі, за це доведеться заплатити окремо. Найдешевший номер обійдеться у 25 євро.