Її найкращий друг

25.06.2014
Її найкращий друг

Кеті Перрі.

У жовтій пресі вже не вперше з’являються чутки про роман зірки «Сутінкової саги» Роберта Паттінсона зі співачкою Кеті Перрі. І хоча обоє запевняють, що між ними немає нічого більшого, ніж дружба, факти свідчать про інше. Так принаймні стверджують папараці, які днями вкотре «підловили» парочку на аж надто палких, як для «просто друзів», обіймах та поцілунках. А на вечірці з нагоди прем’єри нового фільму Паттінсона «Ровер» парочка цілий вечір фліртувала на очах у численних гостей, анітрохи не приховуючи зацікавлення одне одним.

«Вампір» і поп-діва справді проводять разом багато часу. Коли Роб розійшовся з партнеркою по «Сутінках» Крістен Стюарт, Кеті його дуже підтримала. Хоча злі язики стверджують, що саме вона й доклала руку до цього розриву. Втім «амури» між Робертом і Крістен від початку були більше схожі на рекламний контракт, ніж на щирі почуття.

Сама Перрі за цей час встигла розійтися з чоловіком Расселом Брендом та закрутити кілька невдалих і нетривалих романів. І Роб, знову ж таки, завжди був поруч. «Та він же для мене, як брат! Я повністю можу йому довіритися», — запевняє 29-річна Кеті. Проте «офіційно» й вона, і 28-річний Паттінсон зараз «у пошуку», тобто не мають постійної пари. А чого шукати, якщо поруч є такий привабливий друг...