Заміж на нуль днів

18.06.2014
Заміж на нуль днів

Дайян Крюгер.

Після розлучення з Гійомом Кане, який покинув її після п’яти років стосунків заради «оскароносиці» Маріон Котійяр, зірка «Трої» і «Безславних виродків» Дайян Крюгер більше не вірить у шлюб. Попри те, що вона вже вісім років разом з актором та режисером Джошуа Джексоном, виходити за нього заміж 37-річна красуня не поспішає. Більше того — взагалі не планує. У цьому Дайян зізналася в одному з останніх інтерв’ю. «Я не заміжня й не збираюся будь-коли виходити заміж, — заявила актриса. — Ніколи не вірила в кохання з першого погляду, але вірю, що протилежності притягуються. І це так мило — показувати тому, кого любиш, свою відданість. І робити для цього щось шалено романтичне...»

Сама Крюгер на такі вчинки здатна, попри те, що має вигляд дуже поміркованої й «холодної» жінки. «Коли я знімалася в комедії «Заміж за 2 дні», мій коханий був на зйомках у Ванкувері, в Канаді. І я полетіла туди з Кенії, з пересадкою в Лондоні, всього на 24 години — просто тому, що ми не бачилися п’ять тижнів», — розповіла німкеня.

Самому ж Джошуа поки що найбільше запам’яталося їхнє перше побачення. Воно було таким невдалим, що актор і досі не вірить своєму щастю. «Я думав, вона втече й більше ніколи не повернеться. Ми пішли в італійський ресторан, весь заставлений квітами, на які в Дайян алергія. Вона весь час чхала і втирала сльози, а я нервував і без угаву молов якісь нісенітниці, не в змозі зупинитися», — пригадує Джексон.