І хочеться, й часу нема

05.06.2014
І хочеться, й часу нема

Ембер Херд.

Проживши 15 років у цивільному шлюбі з Ванессою Параді, Джонні Депп на запитання про те, чому вони не одружаться офіційно, зазвичай відповідав щось на кшталт «навіщо потрібен той штамп у паспорті, якщо є кохання». Але щойно зустрів нову любов, змінив своє ставлення до цього питання. Із 28-річною красунею Ембер Херд «оскароносець» зустрічається з 2011-го, а вони вже півроку як заручені. Щоправда, найближчим часом на весілля чекати не варто — через надмірну завантаженість акторської парочки.

Як розповів журналістам батько Ембер, Девід Херд, дату церемонії ще не призначено. Проте спрогнозувати її можна. Влітку весілля, швидше за все, не буде — обоє акторів працюють над новими фільмами. Але й затягувати з цією радісною подією вони не хочуть, тож, найімовірніше, обручками обміняються у вересні-жовтні.

Принагідно майбутній тесть Деппа спростував чутки про вагітність своєї дочки, які регулярно з’являються в жовтій пресі. «Ембер і Джонні належать до того типу людей, які все роблять у належний момент. У мене з’являться онуки, але тільки після їхнього весілля. Джонні дійшов до того періоду в житті, коли чоловік хоче більше часу проводити з дітьми», — каже Девід.

Нагадаємо, двоє дітей у Деппа уже є — 15-річна Лілі-Роуз та 12-річний Джек Крістофер від Ванесси Параді. Попри те, що актор покинув сім’ю заради Ембер, яку зустрів на зйомках фільму «Ромовий щоденник», йому вдалося зберегти з Ванессою добрі стосунки, і з дітьми він бачиться досить часто.