Проукраїнська Клеопатра

03.06.2014
Проукраїнська Клеопатра

Анджеліна Джолі.

Свого часу Анджеліна Джолі прославилася завдяки ролі розкрадачки гробниць Лари Крофт, а тепер планує перевтілитися в єгипетську царицю, яка могла б у такій гробниці лежати. В одному з інтерв’ю актриса розповіла, що планує зіграти Клеопатру у фільмі за сценарієм Еріка Рота. Залишилася дрібничка — знайти підходящого режисера.

«Це одна з тих ролей, у які вкладаєш абсолютно все і після якої завершуєш кар’єру — в позитивному сенсі», — вважає Енджі. Нагадаємо, раніше Джолі вже натякала на те, що планує зосередитися на гуманітарній роботі в ООН та режисерській діяльності, а акторство відсунути на другий план.

А от довгоочікуваного весілля з Бредом Піттом найближчим часом не буде. «Зараз у нас немає таких планів. Нічого ще не організовано, в мене немає весільної сукні, та й узагалі ми поки цим питанням не займаємося», — каже 38-річна Анджеліна, яка зустрічається з Бредом Піттом уже дев’ять років і має від нього трьох біологічних дітей (окрім того, пара виховує трьох прийомних).

А поки що Енджі з Бредом, замість готуватися до весілля, стежать за подіями в Україні. «Я так переживаю, ми обоє в родині переживаємо і молимося, щоб в Україні був лад, щоб ви були єдині», — заявила актриса в коментарі ТСН. На зауваження журналістки, що її попросили розмовляти із зіркою фільму «Чаклунка» лише про це кіно, актриса відрубала: «Це вас просили, а мене — ні».