Ванна стала пасткою

21.05.2014

47-річний житель Черкас подзвонив у міліцію i тривожно повідомив, що два дні поспіль сусід зверху заливає його квартиру водою. Коли ж люди стукають до нього, він чомусь не відчиняє двері, хоча чути його голос. За вказаною адресою виїхали оперативники, аби з’ясувати, що за біда сталося з людиною.

«Працівники міліції викликали комунальників та з їхньою допомогою відчинили двері», — розповідають «УМ» у прес-службі Черкаської обласної міліції.

Правоохоронці кажуть, що, зайшовши до помешкання, вони побачили 51-річного господаря квартири, який лежав на підлозі в калюжі холодної води та слабким голосом благав про допомогу. Його підняли та перенесли на ліжко, викликавши лікарів.

Як вдалося з’ясувати, у квартирі зламався кран у ванній кімнаті, і чоловiк заходився його ремонтувати. Під час цієї роботи послизнувся на мокрій підлозі, впав i так ударився, що не зміг звестися на ноги. Тож ванна на цілих дві доби стала для господаря справжньою пасткою, адже весь цей час він лежав на підлозі у холодній воді і лише дивом, наголошують лікарі, які приїхали за викликом, залишився живим.

Нині чоловіка госпіталізовано, у нього сильне переохолодження та травми.