За прикладом Клуні

20.05.2014
За прикладом Клуні

Камерон Діаз.

Голлівудську кінозірку Камерон Діаз інколи називають «жіночим аналогом Джорджа Клуні». Єднає колег по акторському цеху те, що обоє — затяті «холостяки». І, попри великий успіх у протилежної статі й численні романи, зв’язувати себе шлюбними узами досі не поспішали. Зрештою, Клуні це вже не стосується — як повідомляла «УМ», «оскароносний» актор і режисер нещодавно заручився з адвокаткою Амаль Аламуддін, уже й весілля на вересень призначили.

Камерон поки що «того самого, єдиного» лише шукає. Після майже трирічної перерви у зірки «Ангелів Чарлі» нібито з’явився новий «серйозний» бойфренд. Саме до таких американські таблоїди зарахували музиканта Бенджі Меддена з гурту Good Charlotte, який останнім часом постійно супроводжує Діаз. Вони разом ходять у тренажерний зал, ресторани, на прогулянки, а днями 41-річна актриса і 35-річний рокер «під ручку» прийшли на вечірку з нагоди виходу книжки письменниці Віккі Влачоніс. А спільний вихід на світську тусовку — це вже свідчення справді серйозних стосунків.

Камерон ні з ким не зустрічалася відтоді, як 2011 року розійшлася з бейсболістом Алексом Родрігесом, з яким провела рік. Із Медденом кінозірку познайомила телеведуча Ніколь Річі. Бенджі — брат-близнюк її чоловіка Джоела.