ЦИТАТИ ТИЖНЯ

16.05.2014

Валерія Новодворська,
російська громадська діячка, дисидентка
— про те, що зрадників зневажають скрізь:

— Усім жителям південного сходу України, які так пристрасно хочуть увійти до складу Росії, скажу одне: ви — погані громадяни для будь-якої держави, тому що зрадників зневажають скрізь. Впевнена, якщо хтось дасть дорожче, ніж Росія, ви швидко оголосите ще один «референдум». Але ніхто нічого вам уже не дасть. Росія, до речі, теж — зарубайте у себе на носі.

(Gordonua.com)

Олег Скрипка,

співак, фронтмен гурту «ВВ»

— про те, чому не варто прагнути до двомовності:

— Дві мови — це святотатство. Це слабкість — ховати своє невігластво, лінь і неповагу до історії та культури за якоюсь псевдодемократією. У результаті — це хороший аргумент, щоб завойовувати території й убивати людей.

(Українська правда)

Віктор Янукович,

народний депутат від ПР, син екс-Президента

— про те, що собою представляє Партія регіонів:

— ПР, колись рідна партія, якій я віддав більше десяти років, переживши з нею багато злетів і падінь, деградувала... Залишилися ще в ПР люди, які заслуговують глибокої поваги, просто їх голосів не чути за загальним виттям шакалів.

(«Фейсбук»)

Олег Ляшко,

народний депутат України

— про те, як правильно використати Симоненка разом з Єфремовим:

— Ви, комуністи, паразити. Симоненко і Єфремов, вас треба відправити на фронт! Чому не беруть жодного комуняку і «регіонала» в заручники?! Пропоную поміняти Симоненка на наших 40 заручників!

(Виступ у ВР)

Михайло Задорнов,

російський шоумен і затятий прихильник Путіна

— про те, як диявольськи «загниває» Захід:

— Гламурняк, повії, казино, дискотеки, попсові шоу... Вся нечисть оживає по ночах. Захід не визнає нічого істинного, сонячного, сердечного. Біси не витримують світла. Америка, Євросоюз — це дияволіада!

(Live Journal)