На східному фронті без змін

На східному фронті без змін

Святкові вихідні з нагоди Дня Перемоги не принесли хоч якогось переможного поступу силам антитерору на Донбасі. Власне, як і їхнім супротивникам. Терористично-диверсійне кубло у Слов’янську досі не ліквідовано, втім i самі «ополченці» російського розвідника Гіркіна («Стрілка») та самопроголошеного «мера» Пономарьова не змогли, як не намагалися, вирватися з оточення, а відучора бойовики ще й почали стріляти один в одного.

«Убивчi» розваги

«Убивчi» розваги

Останнім часом у стрічки новин усе частіше потрапляють повідомлення про смерті, які не вкладаються в рамки здорового глузду. Напередодні Дня Перемоги на блокпості в Костянтинівці озброєні бойовики застрелили православного священика. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав головний редактор новинного видання «Острів» Сергій Гармаш.

За себе і за того хлопця

За себе і за того хлопця

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Цей референдум — абсурд якийсь. Усі нормальні люди просто проігнорували його, бо не було ані звіщення, як це робиться перед виборами, ані адрес дільниць ніхто не знав. Біля мого будинку побудували блокпост, хлопці по 17—20 років iз битками перевіряють авто, і тільки посмій їм заперечити», — так прокоментував «УМ» плебісцит, який цієї неділі відбувся в Донецькій та Луганській областях, студент із Донецька Олександр Малов.

Донбас — за Дніпро

Донбас — за Дніпро

Схоже, все йде до того, що епатажний олігарх і голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський переграв усіх. І хоч на час, коли цей номер нашої газети готувався до друку, офіційні дані щодо результатів опитування жителів Донеччини та Луганщини про приєднання їхніх областей до Дніпропетровщини ще не оприлюднювалися, можна не сумніватися в одному.

Всі статті рубрики