Невічний парубок

13.05.2014
Невічний парубок

Джордж Клуні. Амаль Аламуддін.

Хоч як не хотілося в це вірити його прихильницям, але Джордж Клуні, схоже, таки наважився нарешті покласти край своєму вже майже легендарному парубоцтву. Як запевняють його друзі, новина про заручини Джорджа з адвокаткою Амаль Аламуддін — не «качка», а щира правда. Одружитися пара планує наприкінці вересня — на річницю свого знайомства (вони зустрілися на благодійній вечірці).

Перед тим як подарувати коханій каблучку вартістю 750 тисяч доларів, Клуні з’їздив у Дубай, щоб познайомитися з родиною нареченої. Амаль — ліванка мусульманського віросповідання, тож одружитися з іновірцем без благословення батьків не наважилася б. Щоправда, з мамою нареченої, Барією, яка мешкає в Лондоні, Джордж був знайомий і до того. А от батько 36-річної Аламуддін прийшов у захват від політичної та гуманітарної діяльності Клуні, який активно допомагає жертвам воєнних конфліктів в Африці і висловлює свою позицію щодо подій у різних куточках світу. Зокрема, підтримав і наш Майдан.

Той факт, що потенційний зять, до всього, ще й знаменитий актор та режисер, містера Аламуддіна не надто зацікавив.

А поки що Джордж з Амаль відпочивають у Мексиці, де спершу 6 травня разом відсвяткували 53-річчя Клуні, а потім погуляли на весіллі добрих друзів, Тома Метьюса і Кари Дженсен.