Робота мамі не завада

13.05.2014
Робота мамі не завада

Джессіка Альба.

Напередодні Дня матері, який у більшості країн світу відзначають у другу неділю травня, відомі жінки отримують нагоду «засвітитися» у пресі ще й завдяки своєму материнському статусу. Скажімо, лос-анджелеська організація «Хелпінг Хенд», яка надає підтримку малозабезпеченим мамам та породіллям, нагородила почесним титулом «Мама року» зірку «Фантастичної четвірки» Джессіку Альбу. Нагороду 33-річна актриса отримала з рук свого власного чоловіка, 35-річного Кеша Уоррена. А компанію на сцені їм склали доньки — п’ятирічна Онор і дворічна Хевен.

Якщо у США материнські заслуги Альби вшановують із помпою, то у Британії — свої герої. Журнал Working Mother («Мама, що працює») у рейтинг найвпливовіших мам планети Джессіку взагалі не вніс. Хоча список поділено на категорії, тож місця вистачило всім: і мамам-політикам, і мамам-зіркам, і фінансисткам, і модним мамам. Серед зіркових матусь укладачі рейтингу відзначили співачок Крістіну Агілеру, Бейонсе та Шакіру, а також актрис Сандру Буллок, Кейт Бланшетт і Керрі Вашингтон, яка народила всього лише два тижні тому. Також у списку фігурує світська левиця Кім Кардаш’ян.

Рейтинг модних матусь очолює Вікторія Бекхем. А серед леді з грішми лідирують дружина засновника компанії «Майкрософт», голова благодійного фонду Мелінда Гейтс, віце-президент компанії «Еппл» Анджела Арендтс, директор-розпорядник Світового банку Шрі Мульяні Індраваті та ін.