Замість загсу — до суду

08.05.2014
Замість загсу — до суду

Брітні Спірз.

Колишня поп-принцеса Брітні Спірз готується до весілля. Дату церемонії вони з бойфрендом Девідом Лукадо ще не узгоджували, але співачка розраховує знову стати заміжньою жінкою ще до кінця літа. Нагадаємо, 32-річна Брітні «ходила заміж» уже двічі. І якщо шлюб із товаришем дитинства Джейсоном Александром тривав усього лише 55 годин, то від трирічних стосунків із танцівником Кевіном Федерлайном у Бріт є двоє синів, 8-річний Шон та 7-річний Джейден.

Після розлучення у зірки настали важкі часи — Брітні вдарилася в пиятику, хуліганила й навіть втратила опіку над дітьми, яку суд передав Кевіну. Зобов’язавши недбалу маму щомісяця сплачувати турботливому татусеві 20 тисяч доларів аліментів.

Хтозна, чим би це все завершилося для співачки, якби не підтримка її батька Джеймі, який узяв над дочкою шефство: вів усі фінансові справи, допоміг пройти курс реабілітації тощо. І саме батько тепер виступає категорично проти її нового шлюбу. Як повідомляє американська преса, після Федерлайна Джеймі не довіряє жодному чоловіку в житті Брітні, побоюючись, що всім від неї потрібні лише гроші.

Утім несхваленням тата проблеми Спірз, на жаль, не вичерпуються. Співачку знову тягнуть до суду — цього разу позов проти Бріт подала колишня танцівниця її балету Доун Ноель. Дівчина стверджує, що зірка зламала їй ніс на репетиції перед зйомками кліпу на пісню Work Bitch. Сталося це ще в серпні минулого року. Спірз прийшла на репетицію через півтори години після її початку — як стверджує Ноель, «незібрана і скуйовджена». Їй не вдавалися навіть прості танцювальні рухи, і зрештою Брітні втратила рівновагу та, розмахуючи руками, випадково вдарила Доун в обличчя. Співачка сказала «перепрошую» і продовжила репетицію, а в постраждалої діагностували перелом носа. Представники Спірз пообіцяли оплатити їй операцію, проте минуло вже 9 місяців, а свою обіцянку вони так і не виконали. Тож Ноель нічого не залишилося, окрім як звернутися до суду.