Перчена «Формула»

18.04.2014
Перчена «Формула»

Джері Холлівелл.

Після тривалого періоду самотності колишня «спайс гьорл» Джері Холлівелл знову закохана. Обранцем 41-річної виконавиці став 40-річний бос команди «Формули-1» Red Bull Racing, колишній гонщик Крістіан Хорнер.

Співачка і спортсмен знайомі з 2009 року. Джері, виявляється, велика прихильниця перегонів, тож часто відвідує різноманітні заходи «Формули-1». Але в романтичну фазу їхні стосунки перейшли тільки близько місяця тому. Зате розвивається роман стрімко: Холлівелл із Хорнером проводять разом дедалі більше часу, збираються разом на відпочинок і нібито навіть будують іще серйозніші плани.

У Джері після недовгого зв’язку зі сценаристом Сашею Джервазі, від якого колишня «Сексі Перчинка» вісім років тому народила дочку Блюбелл Мадонну, з особистим життям якось не складалося. Було кілька невдалих спроб збудувати стосунки, та всі невдалі. У 2008 році італійський багатій Фабріціо Політі навіть зробив їй пропозицію і подарував розкішну обручку вартістю близько 250 тисяч доларів, та невдовзі заручини було розірвано.

Торік зірка зустрічалася з російським мільйонером Антоном Кажубовським, про якого в інтерв’ю розповідала, що нарешті зустріла «справжнього чоловіка» і «того самого». Але, на жаль, і цей бурхливий роман швидко згаснув... бо Антон одружився з іншою.

Що ж до Крістіана Хорнера, то він, навпаки, довго жив з однією жінкою, яка в жовтні минулого року народила йому доньку.