Не покладайтесь на щетину

Не покладайтесь на щетину

Лише в шостому матчі серії проти празького «Лева» хокеїсти «Донбасу» змогли прийняти свого опонента на рідному льоду — в Донецькому палаці спорту «Дружба». До цього свої домашні поєдинки з чеським колективом підопічні Андрія Назарова грали в Братиславі. Щоб повернути серію до Донецька, керівництву клубу довелося серйозно посперечатися з КХЛ. Зрештою, отримавши вагомі аргументи на користь безпечного проведення спортивних заходів у столиці Донбасу, Ліга відправила «Лева» до України.

Гонка і німці

Гонка і німці

За останні чотири роки учасники «Формули–1» вже звикли до повної гегемонії «Ред булла» на чолі із Себастьяном Феттелем. Особливо ударним для Себа вийшов попередній рік, коли він виграв 13 із 19 Гран–прі. Водночас у новому сезоні, перед стартом якого, нагадаємо, в «королівських» перегонах сталася «революція двигунів», наразі домінує інша команда.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Протистояння, які об’єднують

Протистояння, які об’єднують

Минулих вихідних у очних двобоях зійшлися представники квартету команд, які ведуть боротьбу за чемпіонський титул. Не секрет, що в моменти загострення «золотої лихоманки» піднімається градус протистояння не тільки серед футболістів, а й уболівальників. Утім події минулої уїк–енду продемонстрували, що футбол — це не тільки місце для протистояння, а й нагода показати єдність та взаємну підтримку.

Всі статті рубрики