Наречена при надії

06.03.2014
Наречена при надії

Скарлетт Йоханссон.

Скарлетт Йоханссон цього року «Оскара» на отримала, але настрій у неї цими днями, судячи з усього, все одно чудовий. Якщо, звісно, вірити американським таблоїдам, які в один голос стверджують, що зірка «Труднощів перекладу» чекає дитину.

«Цікавий стан» 29–річної актриси журналісти нібито розгледіли на церемонії вручення найпочеснішої французької кінопремії «Сезар», де Скарлетт минулого тижня отримала почесну статуетку за внесок у кінематограф. Звісно, худенькою Йоханссон не назвеш, тож невеличкі округлості під жакетом цілком можуть бути лише наслідком доброго обіду. Проте сама кінозірка поки що інформацію про свою вагітність не спростувала. Як стверджують всезнаючі світські журналісти, зараз вона приблизно на п’ятому місяці.

Раніше Скарлетт зізнавалася, що «дуже сильно закохана» у свого нареченого, французького журналіста Ромена Доріака. Разом вони з листопада 2012–го, а півроку тому оголосили про заручини. Проте одружуватися не поспішають: «Я не належу до категорії дівчат, які намагаються прискорити цей процес. Мені так приємно бути зарученою — в цьому є щось старомодне і ностальгійне», —вважає актриса, яка свого часу два роки була заміжньою за колегою Райаном Рейнольдсом. Проте стосунки не склалися, і тепер його дружиною є інша актриса — зірка серіалу «Пліткарка» Блейк Лайвлі.