Аполло–3

04.03.2014
Аполло–3

Гвен Стефані.

Солістка гурту No Doubt Гвен Стефані та британський музикант Гевін Россдейл вирішили скласти конкуренцію спортивно–дизайнерській парочці Бекхемів. Так жартують американські таблоїди, коментуючи чергове поповнення в сім’ї Россдейлів: в останній день зими 44–річна Гвен народила сина. Хлопчика назвали Аполло Боуї Флінн (цікаво, що Боуї та Флінн — це дівочі прізвища мам Гвен і Гевіна). Тепер у музичного подружжя троє синів — окрім новонародженого, вони виховують 7–річного Кінгстона та 5–річного Зуму.

У Вікторії й Девіда Бекхемів, нагадаємо, також було троє синів, аж доки в липні 2011 року не з’явилася на світ довгоочікувана донька. Гвен також дуже хотіла дівчинку, але не склалося. «Я готувалася до того, щоб передати свою корону. Але, схоже, королевою в будинку залишаюся я», — написала співачка після УЗД, під час якого визначили стать майбутньої дитини.

Друзі пари розповідають, що після того УЗД Гвен висловлювала готовність «спробувати ще раз» і таки подарувати своїм хлопцям дочку та сестричку. Стефані й Россдейл одружені вже більше 11 років, а до того, як побратися, шість років жили разом.