Із «Сутінків» — у режисери

25.02.2014
Із «Сутінків» — у режисери

Крістен Стюарт.

Після виходу на екрани останньої частини «Сутінкової саги», яка зробила її знаменитою і багатою, Крістен Стюарт взяла перепочинок. Торік у прокат не вийшло жодного нового фільму за її участю, що не завадило Крістен стати третьою найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду (після Анджеліни Джолі і Дженніфер Лоуренс) за 2013 рік. Але кілька місяців тому кінозірка знову активно взялася до роботи, тож невдовзі ощасливить прихильників своєю присутністю на екрані. А також поза ним: відтепер 23–річна Стюарт — ще й режисер.

Щоправда, дівчині вистачило розуму не братися одразу за велике кіно, тож для початку вона спробувала свої сили у малих формах: зняла відеокліп для групи Sage+The Saints. Солістка гурту Сейдж Галезі — добра приятелька Стюарт.

Зйомки ролика днями завершилися в Нешвіллі, штат Теннесі. Глядачі–слухачі цього витвору мистецтва ще не бачили, але вже не дочекаються. Принаймні самі музиканти оцінили режисерський дебют «Білосніжки» за найвищим балом.

А побачити саму Крістен цього року можна буде щонайменше у трьох­ стрічках: «Табір «Рентген», «Анестезія» та «Зільс–Марія». Прем’єру сіквела «Білосніжка і мисливець–2» заплановано на 2015–й.