Важке щастя материнства

18.02.2014
Важке щастя материнства

МеганФокс.

Зірка «Трансформерів» Меган Фокс удруге стала мамою. Якщо вірити «обізнаним джерелам» західних таблоїдів, минулого тижня актриса народила сина. Щоправда, офіційного підтвердження цієї інформації ні від Меган, ні від її чоловіка Брайана Остіна Гріна станом на вчора ще не надходило. Але воно й не дивно: коли у вересні 2012 року на світ з’явився їхній перший син Ноа, подружжя примудрилося приховувати цю новину від всюдисущих папараці більше місяця!

Як і першого разу, вагітність у Фокс протікали нелегко — вона потерпала від сильного токсикозу. Але зізнавалася журналістам, що «вдруге вже не страшно» , адже «знаєш, що як тільки мине перший триместр, нудота відпустить».

З огляду на тривалий «декрет», останні кілька років Меган майже не знімається, хоча в перерві між вагітностями і встигла з’явитися в кількох невеликих ролях. Хоча, щиро кажучи, щодо її акторського таланту навряд чи є ілюзії навіть у найвідданіших шанувальників 27–річної красуні. Головний її «талант» — зовнішність. Та Брайан наполягає на тому, щоб дружина менше експлуатувала цей дар — мовляв, забезпечити сім’ю він здатен і самотужки, тож оголятися перед усім світом для матері тепер уже двох дітей зов­сім не обов’язково. Щоправда, ­—40–річний Остін Грін, якого колись прославила роль Девіда в серіалі «Беверлі–Хіллз 90210», і сам тепер знімається мало. Але попередні гонорари вдало вклав у бізнес, тож на бідність сім’я й справді не скаржиться. До слова, окрім двох малих дітей від Меган, у Брайана є 11–річний син від партнерки по «Беверлі–Хіллз» Ванесси Марсіл.

ДО РЕЧІ

Днями народила доньку зірка фільмів «Молода Вікторія» та «Диявол носить «Прада» Емілі Блант. Для 30–річної актриси та її 34–річного чоловіка й колеги Джона Красінскі це перша дитина. Дівчинку назвали Хейзел.