Ян Фабр про комах і людей

Ян Фабр про комах і людей

Виставка Яна Фабра складається із двох циклів — «Данина Бельгійському Конго» (2010—2013) і «Данина Ієронімусу Босху в Конго» (2011—2013). «Активісти» PinchukArtCentre пам’ятають роботу Фабра «Фонтан світу» в рамках проекту «Сексуальність і трансцендентність»: чоловік випускає фонтани сперми серед уламків надгробків iз прізвищами видатних художників і філософів минулого, причому скульптура чоловіка була з обличчям самого Фабра.

Страхи людські і Божі

Страхи людські і Божі

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У вівторок програма фестивальних показів Берлінале розпочалася двома конкурсними картинами — «Посеред світів» німкені Фео Аладаг і Praia do Futuro, або «Берег майбутнього» бразилійця Каріма Аїноуша. Днем раніше відбувся Український кіноклуб у Берліні, який очолює Олександра Бінерт.

Оксана Забужко: Юрій Шевельов є амбасадором культури «Розстріляного Відродження»

Оксана Забужко: Юрій Шевельов є амбасадором культури «Розстріляного Відродження»

У столиці триває вільний лекторій Культурного проекту «Історія літератури в авторах і текстах», у рамках якого відомі українські письменники розповідають про своїх улюблених українських авторів. «Україна молода» подає конспект наступної лекції Оксани Забужко «Юрій Шевельов як есеїст. Відкриття жанру, або Ще раз про елеґантність їжачка».

Всі статті рубрики