Співаю на сцені у кеди узута

07.02.2014
Співаю на сцені у кеди узута

Тейлор Свіфт у рекламній кампанії «іменних» кедів.

Найкращі друзі талановитої 24–річної кантрі–співачки Тейлор Свіфт — зовсім не діаманти, а гітара... і кеди. Дівчина, яка на «червоних доріжках» цілком природно почувається в елегантних вечірніх сукнях і на високих підборах, у житті надає перевагу молодіжно–спортивному стилю. Який, варто зазначити, стрункій довгоногій білявці дуже личить.

Тож запрошуючи Тейлор до співпраці, керівництво відомого взуттєвого бренду Keds знало, що робить.

Номінально завданням Свіфт було докластися до створення нової лінії кедів. За її участі було випущено 11 видів пар, розроблених за принципом найпопулярнішої моделі бренду — «Чемпіон».

Кеди «від Тейлор» і справді симпатичні, оздоблені принтами у вигляді гітар, мереживними вставками, підвісками у вигляді сердечок з улюбленою цифрою авторки — «13» — тощо. Але, правду кажучи, від десятків схожих моделей тієї самої марки це взуття нічим особливим не відрізняється, адже на брак фантазії дизайнери Keds ніколи не скаржилися. Тож найбільшим внеском зірки в популяризацію улюбленої компанії (а кеди цієї марки Свіфт обожнює з дитинства) насправді стала участь у рекламній кампанії. Співачка не лише дала новій колекції своє ім’я, а й знялася у серії відео­роликів та фотосесій. Таких яскравих і «літніх», що навіть не особливим шанувальникам творчості Тейлор обов’язково захочеться придбати парочку «іменних» кедів.

Самій же дівчині зараз не дуже весело. На носі День святого Валентина, але зустрічати свято закоханих їй доведеться з друзями — заклопотана численними проектам співачка наразі не має бойфренда.