Кинув м’яч — пошив труси

05.02.2014
Кинув м’яч — пошив труси

Девід Бекхем.

Вийшовши на футбольну пенсію, колишній капітан збірної Англії Девід Бекхем не має часу нудитися. Власне, він, ще й коли був футболістом, заробляв не лише на полі, а й перед об’єктивом фотокамери. Тепер зйомок у рекламі стало ще більше, але цього діяльній Девідовій натурі виявилося замало. І він зазіхнув на лаври дружини — вирішив спробувати себе в ролі дизайнера.

Днями у Нью–Йорку свіжоспечений «кутюр’є» презентував свою першу колекцію — чоловічої білизни для бренду H&M. Цього слід було очікувати, адже найбільший успіх як модель Бекхем здобув саме завдяки рекламі спіднього.

Водночас 38–річний екс–спортсмен заявив, що мода — не єдине його захоплення. «Я не збираюся займатися тільки модою, у мене є багато інших проектів. На прикладі Вікторії я переконався, що для успіху потрібно багато часу. Але мені складно зосередитися на чомусь одному — стільки справ…»

Попри те, що він у чудовій формі, Девід усвідомлює: рано чи пізно і з модельною кар’єрою доведеться зав’язати. «Мені вже 38 років, і дуже скоро час змусить мене перестати з’являтися на екрані у спідній білизні. Хочеться вірити, що хтось робитиме це за мене», — зауважив Бекхем. Натякнувши таким чином, що знайти йому гідну заміну буде нелегко.