Усе в її руках

29.01.2014
Усе в її руках

Анджеліна Джолі в ролі Лари Крофт 13 років тому.

Уже давно минули ті часи, коли Ан­джеліну Джолі називали найсексуальнішою актрисою Голлівуду. Апетитні форми колишньої «розкрадачки гробниць» Лари Крофт безслідно розтанули, і не лише через проблеми зі здоров’ям.

Нагадаємо, торік Енджі зробили превентивну мастектомію — видалили молочні залози через генетичну схильність до розвитку злоякісної пухлини. У майбутньому відчайдушна жінка з тієї самої причини планує видалити ще й яєчники. Хоча спершу сподівається народити ще принаймні одну дитину. Зараз біологічних дітей у 38–річної «оскароносиці» та її цивільного чоловіка Бреда Пітта троє — семирічна Шайло і п’ятирічні близнюки Нокс та Вів’єн. Окрім того, пара виховує трьох прийомних дітей і хоче всиновити ще щонайменше одного.

Велика сім’я, благодійність, зйомки в «чужому» кіно й робота над власними фільмами в ролі режисера неабияк виснажують Анджеліну. Але худне вона не тільки через це. Як стверджують західні таблоїди, Енджі майже нічого не їсть іще й тому, що вважає, нібито худорба додає їй сексуальності. Спроби друзів переконати її набрати бодай кілька кіло наштовхуються на стіну нерозуміння — актриса, схоже, вважає, що їй просто заз­дрять. Якщо це правда, то не виключено, що Джолі вже час лікуватися від анорексії.

Утім наразі єдине, що не подобається їй у своїй зовнішності, — це руки. Точніше, вузлуваті вени, які сильно випирають на худеньких передпліччях і кистях. Тож Енджі вирішила вдатися до вже перевіреного методу: лягти на операцію. Після мастектомії Джолі вже зверталася до пластичних хірургів, аби реконструювати груди за допомогою силіконових імплантатів. І хоча багато хто вважає, що з розміром нового бюста зірка трохи перестаралася (надто вже неприродний вигляд він має на такому кістлявому тлі), сама вона результатом дуже задоволена. Тож тепер сподівається за допомогою «пластики» виправити свою останню ваду. Аби постати на нібито вже точно запланованому на літо весіллі
з Бредом в усій красі.